Wesley's Website

415780


67 berichten.
Week 09       uitslag van de MRI
 
Zaterdag vroeg in de middag komt ome Henk bij ons langs. We drinken lekker een kop koffie, en nemen we er een plak notenkoek van Knol bij, die hij voor ons heeft meegebracht. In de ochtend was het weer nog aangenaam, maar in de middag komen de wolken alweer over drijven, en als ome Henk weg gaat moet de plu op.
 
 
Week 08       Woensdag de MRI
 
Zo zeg, wat hebben we een weekend gehad! Zoals ik de vorige week eindigde stond er een verrassing te wachten voor jou. Afgesproken was dat we zouden gaan bowlen en eten in de Waterburcht. Maar voor die tijd is er een verzamelpunt afgesproken op het vliegveld in Eelde. Maar dit is natuurlijk met een reden. Vrienden hebben er voor gezorgd dat jij samen met papa een rondvlucht gaat maken boven Groningen! Mama blijft met Kimberly en alle vrienden, Harrie en Anita, Eddy en Hester, Harry en Anouska en Otto en nog 5 kinderen lekker in het restaurant een kop koffie drinken. Als wij wachten zien we zeker een tien tal mensen parachute springen! Want het weer leent zich er uitstekend voor. Kimberly zou dat best ook wel een keer willen doen, maar dan in een tandemsprong. Na een uur zijn jullie terug en hebben jullie dit geweldig gevonden. Jij zelf hebt een behoorlijk aantal foto
 
 
Week 07       Een gemiddeld weekje
 
Het weekend is weer achter de rug. In de aankomende week zijn er voor zover bekend geen bijzonderheden. Het zal daarom een gemiddeld weekje worden.
Gelukkig is de pijn in je darmen verdwenen, en je voelt je weer prima. Maar nu heb je wel een loop neus en moet je zo nu en dan flink hoesten. Dat zal wel weer gauw over zijn.
Zondag zijn we dus bij Melanie op verjaardagsvisite geweest. Zoals ik melde vorige week, is ze zestien geworden. Jij hebt je daar vermaakt met oa gezellig spelletjes te spelen. En met een karaoke set is er door de volwassen heerlijk uit volle borst gezongen. Echt feest alom.
Maandagochtend brengt mama je naar school. Het regent en het weer ziet er erg somber uit. Het sneeuw van zaterdagavond was natuurlijk veel leuker. Van mij mag de lente straks wel beginnen.
Als jij later weer thuis komt laat jij je werkstuk zien die je bij technologica hebt gemaakt. Super heb je dat gedaan! Het cijfer daar voor is dan ook een 7.5. Echter zijn we vergeten om de toets van Engels in te leveren, en de toets voor wiskunde te vragen. Dat moet dan maar woensdag. Even een knoop in de zakdoek!!
Ook komt vandaag even onze huisarts langs. Zij komt met regelmaat hier even polshoogte nemen, wat wij zeer fijn vinden.
 
 
Week 06       Controle neuro-, oncologiepoli
 
Vrijdag, zaterdag en zondag heb jij je chemo capsules geslikt, je voelt je redelijk goed. Toch is het wel even weer een strijd om die capsules weg te slikken. Bij de eerste biggelen de tranen over je wangen, je wil liever een infuus dan die rottige capsules. Helaas is dat geen optie. Als de eerste weg is gaan de twee en derde een stuk beter.
Zaterdagmiddag zijn opa en oma langs geweest.
 
 
Week 05       revalidatie & tweede chemokuur
 
Maandag waren we in de middag weer thuis van een weekendje Center Parcs. Wat heel erg goed is bevallen. Nadat we de auto hadden leeg gehaald, (en gauw het dagboek op de site hebben geplaatst) hebben we Jeffrey weer naar zijn eigen huis gebracht. Daarna zijn we door gereden naar Bryan, omdat hij zijn 5e verjaardag heeft gevierd. Het hele huis zat vol met visite. Slingers en ballonen waren ophangen. Al met al een groot feest!!
 
 
Week 04       Sneeuw en een weekend weg!
 
We zijn er weer! Maar eerst even een stukje terug in de tijd.
Het vorige weekend was dus leuk en druk. Visite gehad en op visite geweest en ook weer ontvangen!
Zaterdagavond met Kevin en Dion gespeeld en TV gekeken. En zondagmiddag met Melroy op je kamer gezeten met de playstation gespeeld. Onze FC heeft helaas verloren, en de wedstrijd tegen Ajax aankomend weekend kan je niet bijwonen. Maar we zullen het zeker gaan bekijken op de TV. En zo nu en dan ben je in gedachten al in het vakantiehuisje en in het zwembad. Tevens zullen we ervoor zorgen dat de openhaard aan gaat. Lekker fikkie steken! Maar we moeten eerst deze week nog door.
Zondagavond als je naar bed gaat voel jij je niet fit. En als ik nog even bij je ga kijken voordat ik op bed ga, slaap je erg onrustig. De volgende ochtend maak ik je maar wakker, want het is inmiddels al half 10. Om half 11 moeten jij en papa in de auto zitten om naar school te gaan waar je de 3 lessen van Technologisch gaat volgen. Maar als je wakker wordt voel jij je nog niet erg goed. Voorzichtig lopen we naar beneden. Al vrij snel word je duizelig. Ook heb je geen zin om iets te eten. Papa en ik besluiten (na wat wikken en wegen) dan maar om je niet naar school te laten gaan.
Als je een aantal uurtjes rustig op de bank hebt doorgebracht TV kijken, wordt het tijd om je te gaan douchen en aankleden. Ik ga met jou naar boven en houd je in de gaten als jij je staat te douchen. Het gaat gelukkig allemaal goed. En je hebt je ook zelf weten te redden.
 
 
Week 03       Afspraak Revalidatie
 
Het is maandagochtend en jij bent nu naar school. Opnieuw volg je drie uur technologica. Kan ik nu even schrijven wat jij dit weekend hebt gedaan. En om ook op de vraag van Diana (zie gastenboek) terug te komen. De kippen die Wesley heeft moeten vast pakken,
 
 
Week 02       School en Oncologie
 
Zondag hebben we lekker uitgeslapen, dit kan vandaag nog want morgen begint de
 
 
Week 01       Start van het nieuwe jaar!
 
Voor iedereen een gelukkig en gezond 2007!
Wij hebben samen Oud en Nieuw gevierd met John en Jacqueline, met Melanie en Jeffrey maar ook opa en oma waren bij ons. Ook oudjaardag is niet ongemerkt voorbij gegaan. Jij en Jeffrey waren al om kwart over negen buiten om vuurwerk af te steken. We hebben aanloop gehad van Klaas en Jessica met de meiden en Johan en Jolanda met de jongens. We hebben een gezellige middag gehad, waarin ook nog is gesproken over de overwinning van onze FC (weer drie punten!).
 
 
De week van maandag 25 decembe       Kerst
 
Wat hebben we allemaal gedaan met de feestdagen.
Nadat we zaterdagavond de verjaardag van Kimberly hebben gevierd, wat erg gezellig was, zijn we zondag naar John en Jacqueline gegaan. Jij hebt je weer heerlijk vermaakt met Jeffrey. En Kimberly is met Melanie nog even naar het winkelcentrum geweest (koopzondag) Ook waren we blijverrast dat de kerstman bij hen was langs geweest om een cadeautje te brengen voor ons allen. Ondanks dat het nog geen kerst was hadden we toch een kerstgevoel. Na de cadeautjes hebben we gefondued.
  
Heerlijk, echter is bij Wesley de eetlust verdwenen door de medicijnen. Hij heeft ook bijna niets gegeten. Daarna hebben de mannen de honden uitgelaten en de dames hebben opgeruimd en de afwas gedaan. Toen de koffiepot stond te pruttelen kwamen ook de mannen weer terug van de wandeling. Samen hebben we een kopje gedronken.
Ook is er nog gezongen. Omdat het karaoke apparaat was aangesloten konden we nog heerlijk mee galmen op de nummers van Robbie Williams of Kylie Minoque, helaas geen kerstnummers! Tegen een uur of half 12 zijn we naar huis gegaan. Niet al te laat omdat het zaterdagavond ook al erg laat was geworden. We moeten echt rekening houden met het innemen van de medicijnen. En ook is Wesley sneller vermoeid. Dus toen we thuis kwamen heb je de medicijnen ingenomen en hup naar bed.
Maandagochtend, eerste kerstdag, hebben we een beetje uitgeslapen, alhoewel
 
 


 << vorige 10 berichten  1  2  3  4   5   6  7     volgende 10 berichten >>
 
 
www.hr2.nl