Wesley's Website

431720


67 berichten.
Week 19       Ontslag ziekenhuis,start chemo
 
Aller eerst even dank aan de mensen die een bericht op de site hebben gezet of een kaart hebben gestuurd. Doet Wesley en ons allen weer goed. Bedankt!!


Maandagmiddag ben jij uit het ziekenhuis ontslagen. Gelukkig maar, de testjes zijn goed en ook begin je weer normaal te eten en te drinken. Je vindt het weer fijn in je eigen huis, je eigen kamer en je eigen spullen. Papa, Kimberly en ik zijn ook blij dat je weer thuis bent.
Omdat Jeffrey vandaag jarig is zou je daar graag heel even heen willen. Maar dan moet het niet druk zijn.
Dus bel ik even naar hem toe. Als we daar zijn is er gelukkig geen visite en zitten jij en hij bij de computer.
Na het eten van een gebakje en glas cola ben je moe en gaan we weer richting huis.
Thuis aangekomen ga je lekker nog even op je bank hangen, de slaap kan je niet vatten.
 
 
Week 18       Meivakantie
 
Nu ik begin te schrijven zit ik naast het bed van Wesley. We hebben net de nacht doorgebracht in het UMCG, afdeling M4. Het is vandaag zaterdag 5 mei. Onze vakantie is toch anders gelopen dan we hadden gepland. Maar ik zal even bij het begin beginnen.

Maandag midden in de nacht staan we op en tegen kwart over twee zijn we bij opa en oma. Alle koffers liggen in de auto. Ook Raymond en Janet zijn inmiddels gearriveerd. We zijn allemaal klaar voor vertrek.
Op naar Schiphol. Daar aangekomen vraagt Jordy (6 jaar) of we nu in Portugal zijn. Grappig, maar we moeten nog vliegen. Het vliegtuig vertrekt om zeven uur en we hebben geen vertraging. Het vliegen gaat goed, alle kinderen hebben van de vlucht genoten. Ook jij hebt geen last gehad van je hoofd. Gelukkig maar, want het is maar afwachten wat de druk verschillen met je hoofd doen.
Aangekomen op plaats van bestemming kruipen we het appartement in, doodvermoeid van het reizen.
Jou leggen we lekker op bed neer waar je nog heerlijk hebt liggen slapen. Het weer kan iets beter. De wind is nogal fris en als de wolken voor de zon zitten heeft het niet veel over. Maar als de zon dan ook weer doorbreekt is het aangenaam warm en merk je dat de zon erg veel kracht heeft. De omgeving is heel mooi, en door de reisleider wordt dan ook aangegeven dat het de afgelopen weken veel heeft geregend en alles is groen en staat in bloei. Hopen dat dit de aankomende week niet zal gebeuren.
 
 
Week 17       Hoofdpijn
 
Zondagmiddag heb jij (ik ook hoor) het voetballen gevolgd via teletekst en Radio Noord. Onze buren luisterden naar Langs de Lijn. Dus we bleven steeds op de hoogte van de wedstrijd ADO Den Haag tegen onze club FC Groningen. En jij vond het toch spannend!! Eerst werd de wedstrijd al na een paar minuten stil gelegd. Na een kwartier is het weer hervat. Gelukkig heeft Groningen drie keer weten te scoren! Jij bent helemaal in je noppies. Ook ben je druk aan het rekenen hoe de stand dan zal gaan worden. Maar zoals de meeste van jullie weten is uiteindelijk de wedstrijd gestaakt. Jij wilt graag
 
 
Week 16       Niet fit deze week
 
Papa komt zondagavond even voor het avond eten weer terug van de wedstrijd van FC Groningen tegen NEC.
Jij bent deze middag dus niet mee geweest. Je bent met Richard aan het spelen geweest op de Gameboy.
Het weer liet het niet toe om te gaan voetballen! Een beetje te warm!
Afgelopen vrijdag heb jij je longen gesprayd en je hebt er niet zo veel last van. Toch voel jij je nog niet zo fit.
En maandagavond begin je met niezen en hoesten. Dinsdagochtend naar school, het gaat maar het heeft niets over.
 
 
Week 15       Longen sprayen
 
De paasdagen zijn weer achter de rug, voldoende eieren gegeten en voor jou chocolade eitjes omdat je geen eieren lust. Over drie week zijn we onderweg naar Portugal. Tjonge we zijn nu echt aan het aftellen.
Ook hebben we zondag genoten van de overwinning van onze FC. Niet dat we er heen zijn geweest, maar teletekst heeft papa toch zeker wel gevolgd.
 
 
Week 14       Controle revalidatie
 
Het weekend is weer voorbij en de aankomende week is kort, of kan ik beter zeggen; het aankomend weekend is lang! Dat klink beter. Hoe dan ook, je hebt gisteren genoten van het rijden in de Corvette. (Waarschijnlijk hebben jullie de foto
 
 
Week 13       Controle Oncologie
 
Nadat papa je zaterdagmiddag bij Davy heeft opgehaald, kom je thuis om je om te kleden in het ORANJE!
Jullie reizen af naar de Kuip voor de wedstrijd Nederland
 
 
Week 12       Een gewone week
 
Je bent nog bezig met je derde chemo kuur. Zaterdag- en zondagavond gaan je medicijnen met enige aarzeling toch naar binnen. En ze komen er gelukkig niet weer uit!! Ook maandag en dinsdag gaat het goed. Toch heb je wel een beetje last van je maag en ook de eetlust is minder. Omdat je vrijdag de eerste dosis hebt uitgespuugd, moet je woensdagavond nog een dosis slikken. Maar dan is het ook weer afgelopen. Rust tot aan de meivakantie. Misschien krijgen we binnenkort te horen dat de volgende kuur uitgesteld kan worden. Kan je lekker fit met vakantie. En wat hebben we daar een zin in!! Het aftellen is begonnen.
Dinsdag heb je fysio gehad. Vanaf deze week hoef je maar een keer per week. En het potje voetbal dat je hebt gespeeld is goed gegaan. Een keer heb je zelf aangegeven dat het even niet gaat, en dus even moet rusten.
Donderdagochtend als de telefoon gaat roep je tegen me dat het waarschijnlijk je huiswerkleraar is om te zeggen dat hij niet komt. En inderdaad als ik de telefoon opneem is het hem. Hij is ziek en kan dus niet komen. Ik wens hem beterschap namens ons en spreek af dat wij hem volgende week weer zien. Jij begint te lachen en bent verbaasd. Je hebt gelijk, toeval??
Omdat er geen school is gaan we even naar het winkelcentrum voor wat boodschappen. Ook nemen voor ons ieder een roombroodje mee. Deze peuzelen we thuis lekker op. Voorheen toen jij tussen de middag vaak bij opa was om een boterham te eten, had opa vaak ook een roombroodje voor je staan. Maar nu zit je op het voorgezet onderwijs en heb je geen
 
 
Week 11       Derde chemo-kuur
 
De verslagen zullen wel een beetje eentonig gaan worden. De weken volgen elkaar op en er staan niet veel bijzondere afspraken. Ook besef ik hoe ik nu vorm moet gaan geven aan het dagboek. Voor mezelf is het fijn om jou leven op papier bij te houden. Daarmee ben ik er ook van bewust dat je nog steeds ziek bent. En we weten uiteraard niet hoe het herstel zal gaan verlopen. Dus zit ik te denken om elke week een beknopt verslag te schrijven met alleen de belangrijkste gebeurtenissen. Dan denk oa aan de afspraken in het ziekenhuis, leuke dingen die hebt gedaan zoals dat Stichting Doe Een Wens vorige week hier was, of het vliegen van een paar week geleden. En natuurlijk de dagen dat je de chemo moet slikken (vanaf vrijdag aanstaande) en dat je op 16 mei weer een MRI hebt, waarin aansluitend een week later weer een uitslag bekend zal worden. Het feit dat je twee keer in de week fysio hebt is niet meer zo bijzonder maar voor jou zeer zeker wel van belang. Dat je naar school gaat is ook fijn, maar als je verder je uren gaat uitbreiden is dat wel nieuws.
Zaterdag ben ik met oma naar het reisbureau geweest. Omdat zij en opa in december 40 jaar getrouwd zijn, nodigen ze ons uit om mee te gaan op vakantie. Aangezien december nog een behoorlijke tijd weg is en we ook niet weten hoe we er dan weer voor staan, hebben we dit uitje naar de meivakantie verschoven. Als ik weer thuis kom meld ik je dat we (opa & oma, Raymond & Janet met de kids en wij) naar Portugal gaan, in de Algarve. Jij vindt het super want je bent nog nooit in Portugal geweest. Ook vraag je of er een duikplank bij het zwembad is, maar die is er helaas niet. We gaan vliegen vanaf Schiphol, dan kan jij samen met je drie neefjes, Jordy, Bryan en Sem en natuurlijk Kimberly genieten van die vele grote vliegtuigen. Tjonge, wat hebben we er zin in. Nu helemaal, de zon staat te stralen aan de hemel!!
Zondag is het zo heerlijk wat het weer betreft dat je graag buiten wilt voetballen. Jeffrey heeft hier vannacht gelogeerd en zit achter de computer. Maar even later zijn jullie toch aan het voetballen. Met een kleur op je wangen en zweet op je bovenlip, zijn jullie na een twee uurtjes weer terug. Later vraag ik aan jou of je dit kunt volhouden en of je ook dubbel hebt gezien. Je geeft aan dat je keeper was, en toch ook hebt mee gevoetbald. Maar als je te moe werd of dubbele beelden zag, ben je even gaan zitten of even stil gestaan om een beetje water drinken. Fijn om te horen dat jezelf je grenzen aan het zoeken bent. Dat je ook duidelijk voor jezelf kunt aangeven tot hier en niet verder. Daarnaast bouwt het je conditie op en met de zon geeft het je ook veel energie (en zomersproeten). Ook krijg je hierdoor meer contacten met andere kinderen, die ook in de voetbalkooi komen.
Nadat we Jeffrey terug hebben gebracht zijn we naar Melroy gereden, want die viert zijn twaalfde verjaardag. Ook daar heb je buiten gespeeld. Tja het was tenslotte ook wel erg mooi weer.
Maandag weer naar school en nadien nog even buiten gespeeld, en ook nog
 
 
Week 10       Weer naar school
 
Het goede bericht van afgelopen donderdag begint goed tot ons door te dringen. Na al die slechte berichten die we hebben ontvangen in de afgelopen zes maanden, zijn we een beetje overdonderd door dit goede bericht.
Je hoopt dat het allemaal weer goed zal komen, maar ook bescherm je jezelf tegen het slechte bericht wat ook eventueel verteld kon worden.
We zijn nu voorzichtig aan het brainstormen wat we met de mei- en/of zomervakantie gaan doen. Voor de uitslag leef je van week tot week, genieten van de momenten die je samen bent. Bang voor de toekomst. Maar nu hebben we ademruimte. En ik kan haast niet omschrijven hoe dat voelt.
Omdat het goed gaat wil je heel graag ook weer je oude leventje terug. Dus maandag de kinderen gewoon weer naar school en wij beiden weer naar het werk. Maar dat zal niet meer het oude leventje worden van voorheen. We gaan ons best doen om er weer wat moois van te maken. Genieten van de leuke dingen!
Maar ook school voor jou, je wilt graag mee met je klasgenoten naar de tweede klas. Echter heb je natuurlijk een grote achterstand. Je wilt niet weer aan je klas hoeven te vertellen dat je ziek bent en
 
 


 << vorige 10 berichten  1  2  3   4   5  6  7     volgende 10 berichten >>
 
 
www.hr2.nl