Wesley's Website

415659


67 berichten.
Zondag 17 juni       Ritje op een Harley Trike
 
Zoals beloofd staat er voor vandaag weer een verrassing voor jou opstapel. En wel een waar papa zich ook heel goed in kan vinden (vaderdag?!). Je gaat namelijk een ritje maken op een Harley Trike.
Om even over elf horen we ronkende motoren de straat in komen. (gelukkig is het net een beetje droog aan het worden) En wat je dan ziet is moeilijk op papier te verwoorden. Van voor naar achter in de straat staan allemaal Harley
 
 
Week 24       Woensdag tm zaterdag
 
Zoals ik de vorige keer eindige zou Tim langs komen. En inderdaad is het gelukt om niet in slaap te vallen, en lekker met hem te kletsen. Natuurlijk heb jij je computer laten zien.
 
 
Week 24       Dinsdag en woensdag
 
Hier zijn we weer met de laatste nieuwtjes! En voor de nieuwsgierigen zullen we even vertellen wat de verrassing was.

Dinsdagochtend ben je geknipt. Om tien uur stond de kapper op de stoep met zijn schaar en kapmantel.
Nu zit je weer in je bed keurig mooi geknipt, kort koppie. Gelukkig was de kapper snel klaar met het knippen en heb je het goed kunnen volhouden.
Net als voorgaande dagen komen er kaartjes binnen. Dat vind je nu erg leuk om te ontvangen. Er zit zelfs een kaart van Jeroen bij. Dit is een klasgenoot van jou (R1g) Dat vind je erg fijn, zeker om iets te ontvangen van je klasgenoten.
Wat het drinken betreft dat gaat de goede kant op. Dagelijks vullen je bidon met een halve liter drinken. En dat doen we zeker 3 keer per dag. Ook begint de eetlust wat meer toe te nemen. Niet zo zeer het warm eten (dat zal nooit je favoriet worden) maar gaande weg de dag smeren we regelmatig een broodje met vlokken. En gaan de puddingbroodjes van opa en oma er in als koek (??)
Tegen vijf uur staat de verrassing voor de deur. Jij ziet ze pas als ze bij je bed staan. Het is Theo Huizinga (Team Leider) samen met Gibril Sankoh. Ook is Brigitte mee, de schoonzus van Raymond, want zij heeft dit geregeld.
Gibril is de enige speler die niet met vakantie is, wel is hij net bij zijn zus geweest in Engeland (stond ook vermeld in de VI) Je hebt zijn shirt (nr 4) van hem gekregen voorzien met alle handtekeningen van alle spelers en achterop staat door hem geschreven
 
 
Week 24       Weekend en maandag
 
Vrijdagavond ben je om kwart over acht in slaap gevallen. Erg vroeg, hopelijk ben je dan niet de hele nacht wakker. Kim is in de stad want ze heeft van school een feest in Huize Maas. Papa zal haar na afloop ophalen.
Als papa dan naar de stad gaat word jij wakker. Het is dan een uur of een. Na wat te hebben gedronken en een muggenjacht vallen jij en ik tegen half drie in slaap.
 
 
Week 23       woensdag, donderdag en vrijdag
 
We schrikken van de hoeveel berichten die ons toekomen en de hoeveelheid aan hits op de site. Dat de ziekte van Wesley leeft onder de mens dat horen we natuurlijk wel her en der. Maar dit overtreft alles! Daarom langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de lieve en warme woorden. Dit doet ons goed!

Woensdagochtend gaat het slecht met jou. De dag start met overgeven van gal. Je kan niet op zijn. Als jij je zo voelt, voelen papa en mama en Kimberly zich ook zeer aangeslagen. Het is erg zwaar om jou zo hulpeloos in bed te zien liggen. Geen vreugde in je ogen af te lezen en een bleek gezicht. Ook maken we ons zorgen om het feit dat je veel te weinig vocht binnen krijgt. Maar gelukkig komt de huisarts straks langs en zullen we overleggen moeten van hoe nu verder.
Tegen een uur of twaalf knap je ietsjes op. Je komt in ieder geval al een beetje omhoog. En omdat oma een puddingbroodje heeft meegebracht probeer je toch te eten. Je hebt best wel trek. Gelukkig gaat het goed en blijft het broodje binnen, tevens gaat er ook een blikje drinken in. We beginnen weer een beetje te ontspannen. Hopen dat de rest van de dag zo goed blijft.
Rond om het middag uur is de huisarts geweest. Het braken komt niet door misselijkheid maar door het feit dat het een en ander in je hoofd gebeurt. Om dit te voorkomen dat je nog meer gaat braken is het wijs om weer te beginnen met Dexa. Zelf ben je er niet zo blij mee want dan ben je
 
 
Week 23       Maandag en dinsdag
 
Aangezien het zondag een uitputtende doe een wensdag is geweest, maar super geslaagd, houden we vandaag (maandag) een rustdag. Een dag om even bij te tanken. Dat is maar goed ook want maandagochtend ben je echt totaal uitgeteld. Pas laat in de middag trek je weer een beetje bij en krijg je weer een beetje energie.
Je zit rustig in je bed op de computer spellen te spelen. En als jij je rust houdt blijven de hoofdpijnen gelukkig ook weg.
Dinsdagochtend doen we eerst weer rustig aan omdat we
 
 
Week 23       Het weekend
 
Vrijdag zijn we thuis gekomen vanuit het ziekenhuis. En het verdriet overheerst. Als eerst moet Kimberly op de hoogte worden gebracht. Waar zij ook al bang voor was wordt nu werkelijkheid. Daarna de opa en oma
 
 
Week 22       Vrijdag slecht bericht
 
Zondag, eerste pinksterdag, is Jeffrey dus langs geweest met zijn ouders. Terwijl wij lekker beneden een bak koffie dronken zat jij met Jeffrey boven achter de computer. Voordat zij kwamen heb jij nog even op bed gelegen. Want
 
 
Week 21       We gaan Europa in!!
 
Verrassing!! Jij bent toch naar de wedstrijd van Groningen tegen Utrecht geweest. Hoe dat zo gekomen is? Wel de man van stichting Doe een Wens, Geert, belde ons
 
 
Week 20       Controle Poli en Doe een Wens
 
Zondag was het moederdag en hebben we een bezoekje afgelegd aan oma en opa. Papa is alleen even naar oma Moes geweest. Omdat oma zich niet zo goed voelde en jij ook nog niet fit bent, leek het ons verstandig om slechts een bezoekje voor jou te plannen. Toch even eruit want je zit al de hele week in huis.
 
 


 << vorige 10 berichten  1  2   3   4  5  6  7     volgende 10 berichten >>
 
 
www.hr2.nl