Wesley's Website

432736


67 berichten.
Week 33       Hondje Mika
 
Het weekend is weer achter de rug en een nieuwe week staat weer voor de deur.
Wat betreft de open dag bij de FC, die hebben we bekeken op maandag bij TV noord, wat foto
 
 
Week 32       Boos en verdrietig
 
In het weekend zijn wij dus bij Raymond en Janet op de camping geweest. Het weer was prachtig dus de dag kon niet stuk. Kort nadat we waren aangekomen en aan een koele versnapering zitten krijg jij last van je buik. We denken dan dat het je darmen zijn. Misschien maar eens even naar het toilet, kijken of dat een beetje oplucht. Maar helaas, nee geen resultaat. Uit eindelijk zijn we weer naar huis gegaan. En in de loop van de avond is de pijn weg gezakt. Gelukkig maar.
Zondag hebben we niets gedaan mede omdat het weer te warm is. Dus lekker rustig in huis blijven zitten en de propeller aan. Zo zijn we de dag goed doorgekomen. Jij spelend op de computer met je dorp en daarnaast speel je ook Sudoku op de pc. Dat gaat je redelijk af omdat je alleen even het hokje hoeft aan te tikken en vervolgens een getal in te vullen. Ook kun je stiekem
 
 
Week 31       Mooi weer dus .. BBQ !!!
 
Deze week heb ik een beetje verzuimd om je dagboek bij te houden. Dus dat betekent dat ik nu (vrijdag) van de hele week nog op papier moet zetten. Nu zitten we dus samen op de bank met de laptop op schoot. Jij speelt Tribal Wars en ik ben aan het tikken. De reden dat ik het niet zo goed heb bijgehouden is dat TW toch wel verslavend is. Jij hebt inmiddels 6 dorpen en je doet de vakantievervanging voor Davy. Helaas is het dorp van Davy overgenomen/ verovert door een andere speler. Jij voelt je daar erg vervelend onder.
Dus je wil ook geen vakantievervanging meer doen voor andere mensen. Maar dan hebben we de oplossing. Omdat jij op twee mailadressen een dorp hebt aangemaakt krijgt hij je tweede account. En die staat er erg goed voor! Deze heeft inmiddels al 4 dorpen, terwijl Davy nog druk aan het uitbouwen was met zijn eerste dorp. Maar daar nu genoeg over.
Met de huisarts hebben we de afspraak gemaakt dat jij nog iets minder dexa krijgt van 1.8 ml naar 1.5 ml. We hopen daarmee je eetlust te verminderen (zodat de kilootjes niet blijven groeien) en dat je wat meer slaapt door de nacht heen.
Deze week hebben we weer een aantal bezoekjes gehad. Zoals gebruikelijk opa en oma, maar ook Eddy en Hester. En gisteravond hebben we een uitnodiging gehad voor een BBQ bij John en Jacqueline. Het was er een gezellige boel. Acht volwassen en acht kinderen. Jij hebt lekker gegeten en de rest natuurlijk ook. Na het eten is de vuurkorf aangezet en hebben we met ons allen hier ons heerlijk aan verwarmd. We wij vonden het dan ook erg gezellig en voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen.
Tijdens dit verslag heb ik je al even weer op bed neergelegd. Je bent vermoeid en wil even dommelen. Het douchen gaat wat minder. We hebben het er vanmorgen over gehad om dat dan maar om de dag te doen. Dat geklauter de trap op en af is bijna niet meer te doen.
Van de week was mama met Peter (je grote neef) online via MSN. Hij zit vanaf medio juli in Afganistan. Leuk dat we dan even met hem kunnen kletsen. Jij wilde weten of hij in een woestijn zit. Volgens hem leek er verdacht veel op want overdag kan het er 70 graden zijn en
 
 
Week 30       Verjaardag Raymond
 
Heb je nog wat leuks beleeft deze week?
Om te beginnen zijn we zaterdagavond op visite geweest bij Jeffrey. Je hebt het goed kunnen volhouden. Ook hebben we je laptop meegenomen zodat jij je daarmee kunt vermaken. Je mogelijkheden zijn dusdanig beperkt dat je niet veel meer kunt. Even na elven gaan we dan weer richting huis. Vermoeid maar voldaan kom je thuis weer in je bed en gaan we lekker slapen.
Zondagmiddag zijn we weer op visite geweest. En als we het een beetje kort houden kun je het weer volhouden.
Zo ben je er toch even tussenuit. Een onderbreking van de dag of zelf van de week. Het thuis zitten kan soms benauwend zijn en je wereld is dan wel klein. Ook op visite bij familie van Melzen heb jij je laptop mee. Achteraf voor niets, bedankt nog Leo!! Leuk .. draadloos internet, moet je wel het wachtwoord weten!! Ach, eenmaal thuis kun je er wel weer mee aan de slag. Gelukkig ook maar want je dorpen moet toch wel onderhouden worden.
Maandag is onze eigen huisarts langs geweest, weer terug van vakantie. De situatie is niet erg veel veranderd vergeleken met drie week terug, toen hij met vakantie ging. Alles is weer bij gekletst.
 
 
Week 29       Oma jarig & een bijzonder boek
 
Zoals ik vorige week eindigde hadden we een BBQ in het vooruitzicht.
 
 
Week 28       Na genieten van je verjaardag
 
De rust is weer gekeerd in huize Moes. De verjaardag van jou zal nog lang in onze gedachten blijven. Het is zo
 
 
Week 27       Jouw verjaardag!
 
De zaterdag is rustig verlopen. Naast opa en oma is natuurlijk ome Henk weer langs geweest.
Tevens hebben we gekeken naar de TT races in Assen. Zo heb je kunnen zien dat
 
 
06 juli 2007       Kaartje
 
Hallo lieve mensen.

Omdat Wesley vrijdag 6 juli zijn verjaardag viert vinden wij het leuk als hij ontzettend veel kaarten krijgt.
Wil je meedoen? Hier is ons adres;

Wesley Moes
Agaatstraat 32
9743HW Groningen

Alvast bedankt!!

LET OP
Tussen TWEE en VIER uur zijn wij niet thuis ivm een verrassing van " Doe een Wens " !!!
 
 
Week 26       Week met weinig afspraken
 
Het heeft even geduurd voor dat er weer een verslag is geplaatst. Dat komt omdat er geen spectaculaire uitstapjes op het programma stonden. We hebben even van elkaar genoten in alle rust. Maar de situatie is nog steeds stabiel. Ik hoop dat we het zo kunnen volhouden voor je verjaardag. We maken er een feessie van jongen!
Even terug naar vrijdagavond. Toen is het hondje
 
 
Week 25       Stabiele week
 
Maandagochtend ben je in eerste instantie om vier uur wakker. Vannacht heb ik bij jou geslapen. Je wordt wakker omdat je naar het toilet moet. Als je daarna weer in je bed ligt proberen we toch maar weer te gaan slapen want dit is wel heel erg vroeg. Gelukkig lukt het ons en zijn we weer om zeven uur wakker.
Na een boterham en een kop thee klauter je weer naar boven om te gaan douchen. En na het douchen, wat een hele inspanning is, ga je liggen rusten. Later in de ochtend komt opa langs met .. Ja inderdaad, puddingbroodjes.
Je hebt beste trek en er gaan dan ook twee naar binnen.
In de middag komen er een drietal collega
 
 


 << vorige 10 berichten  1   2   3  4  5  6  7     volgende 10 berichten >>
 
 
www.hr2.nl